Uitvaart Dienst
OWM:
Onderlinge Waarborg Maatschaapij

 

De dood kan elk moment komen. Voor de achtergeblevenen is dit incident natuurlijk niet eenvoudig. PPME AlA probeert leden die in de steek gelaten zijn te helpen door de last van de verantwoordelijkheden verbonden aan de processie van de dood te verlichten in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. Deze dienst wordt gerealiseerd door het openen van een dochtermaatschappij die OWM is (Onderlinge waarborg maatschappij).

Elk lid van PPME AIA wordt automatisch lid van OWM Takaful PPME AIA; PPME AIA reserveert elke maand € 2, – per gezin op de PPA AIA Takaful Pool-rekening. PPME AIA opent kansen voor het publiek die willen bijdragen aan PPME AIA Takaful Pool.

OWM biedt de volgende diensten

Meer Info: Kamidi : +31 642559941

Uitvaart Takaful Fonds

 

De dood in Nederland is niet goedkoop, kan zelfs als zeer duur worden beschouwd. Daarom is het een gewoonte geworden van de Nederlanders om een ​​verzekering te hebben voor alles wat onverwacht is en is een overlijdensverzekering een van hen.

Niet iedereen in Nederland een overlijdensverzekering hebben; soms hebt je wel een overlijdensverzekering maar het kan zijn dat overlijdenskosten van de verzekering niet voldoende om de kosten te dekken.

PPME AIA opent Uitvaart Takaful Fonds. Dit is mogelijkheid te geven voor alle moslims in Nederland (of donoren buiten Nederland) om een ​​bijdrage te geven. Iedereen kan / mag doneren in dit fonds.

Wat kan je doen met deze fonds?

  1. Geld sparen om graf te reserveren/graf kopen in Nederland.

  2. Geld sparen voor je uitvaart in Nederland of in land van herkomst.

Je kunt sparen voor jezelf of voor anderen om te kunnen betalen voor Uitvaart Dienst.

 

Meer Info: Kamidi : +31 642559941

 

 

Islamitische Uitvaart

 

Inbegrepen in deze dienst:

  • Islamitisch wassen

  • Opslag lichamen, het verstrekken van de lijkwade(kaffan), sholat Janazah, gebed zaalhuur, reservering kerkhof (bij begraven in Nederland) of repatriëring naar het land van herkomst, het administratieve beheer van een overlijdensakte.

Wanneer PPME AIA de opdracht krijgt om deze service te bieden, zal PPME AIA snel een team opzetten om onmiddellijk aan het proces van deze service te beginnen. De belangrijkste stap die wordt gezet als dit onverwachte voorval optreedt, is rechtstreeks contact op te nemen met de PPME AIA op dit nummer:

  • Dhr Ali Moestar +31 614728266 of

  • Dhr Opang Kamal +31 620355163

  • Ustadz Tamzil +31684868980 (ID)

Voor deze service is een vergoeding vereist, want deze diensten kunnen respectievelijk door de Uitvaartverzekering worden betaald. Hebt u geen verzekering, of hebt u wel verzekering maar het geld dat door de verzekering wordt verstrekt, is niet genoeg voor de overlijdenskosten? Dan zal U (leden) uw eigen spaargeld moeten gebruiken om dekking te bieden.

Voordeel als lid van PPME Al Ikhlash Amsterdam

In het geval dat uw verzekering uitkering en/of uw spaargeld nog steeds niet voldoende is om de uitvaart te bekostigen, zal PPME AIA OWM fondsen u helpen tot een bedrag van € 1000, – Financiële steun is alleen mogelijk als PPME AIA contributie volledig zijn betaald.

Geen lid van PPME Al Ikhlash?

Iedere Muslim is van harte welkom om onze Islamitische uitvaart dienst te gebruiken. 

Uitvaart Takaful

 

In Nederland verschillen de regels voor optocht en begraven erg van die in andere landen. Begraven is iets dat praktisch lux kan zijn en niet iedereen zich kan veroorloven om een ​​graf te kopen of te huren. Een persoon die zich niet kan veroorloven, wordt automatisch gecremeerd en dat past niet op de islamitische manier. Mensen kunnen ook het graf te huren, deze huurovereenkomst kan elke 10 jaar worden verlengd.

Takaaful is vrij van alle elementen die een conventionele verzekering Haram maken. Takaful is dus geen verzekering maar een halal alternatief daarvoor. Takaaful heeft daarom ook geen winstoogmerk zoals de meeste conventionele verzekeringen.

Dankzij deze initiatief Uitvaart Takaful van PPME AIA hoeven niet langer afhankelijk te zijn van conventionele levensverzekering (verzekering die niet in overeenstemming is met de sharia) Het argument, wanneer alternatieve vervanging al bestaat, wordt de wet darurah, moslim moet takaful dragen.

Momenteel vraagt ​​OWM een licentie aan als Takaful-exploitant van de dood (takaful). Maak do’a voor ons zodat we dit kunnen realiseren.

Uitvaart Takaful Fonds en/of spaarbijdrage voor de betaling van PPME AIA uitvaart dienst kan worden overgemaakt naar de rekening:

PPME AIA Takaful-pool

IBAN: NL47 INGB 0007 0288 61

Noteer uw naam en het doel van het geld (takaful fonds of servicebetalingen)

Meer Info: Kamidi : +31 642559941

Contact Us
Volg ons op:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Openingstijd

Open tijdens de meeste gebedstijden en tijdens aktiviteiten

Kijk op onze aktiviteiten kalender

KVK 34240259

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now